top of page

Een tuin waar u nog lang van kunt genieten, dat is het doel.

 

ontwerp & advies

voor tuinen, erven, schoolpleinen en landschappen

Ontwerp tuinen en schoolpleinen

Mijn ontwerpen onderscheiden zich door rust, een goede balans en duurzaamheid. Ik lever maatwerk en luister goed naar de klant. 

Bij Scholten Groenadvies kunnen zowel particulieren als bedrijven en scholen terecht voor:

  • Het maken van een ontwerp op maat. Dit houdt in dat we samen kijken naar uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Ontwerpen worden getoond met 3d opnames of 2d presentatie, met foto’s en schetsen krijgt u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat.

  • Een compleet advies in materiaalkeuze, verlichting, verharding.

  • Het opstellen van beplantingsplannen. Daarbij brengen we de hoeveelheid zon en schaduw in kaart. U krijgt een gedetailleerd plan van plantensoorten. Dit sluit aan bij uw voorkeur voor sfeer, kleur, geur en bloeitijden. 

  • Ondersteuning bij aanvraag omgevingsvergunning en RO vraagstukken.

  • Advies bij herinrichting van begraafplaatsen. 

  • Ondersteuning bij aanvragen subsidies.

  • Wilt u voor de realisatie werk uit handen geven? Scholten Groenadvies kan voor u ook bemiddelen naar hoveniersbedrijven

Ik bied ondersteuning bij het vergroenen van schoolpleinen. Ik zoek graag samen met u naar kansen voor een plein met meer uitdaging, groen, water en educatieve elementen. Maak samen met kinderen uw droom waar, van groen kun je leren! Via onderstaande knop info"groene schoolpleinen kun je alvast een kijkje nemen op de pagina van "natuur voor elkaar". Samen met ontwerpers en hoveniers in heel nederland werken we eraan om alle schoolpleinen in 2025 groener te maken. 

In het proces kan ik specifiek ondersteunen bij het vertalen van wensen naar een creatief ontwerp, hoe kom je met elkaar tot een mooi en uitdagend geheel. Durf eens buiten de lijntjes te denken! 

​Sinds 2013 doe ik mee aan het project "Lang zult u wonen" om nog beter advies te kunnen geven voor tuinen die klaar zijn voor de toekomst. Inspelen op de persoonlijke mogelijkheden is belangrijk, ten slotte wilt u nog lang van de tuin genieten.      

plaatje website.JPG
logo-LZUW.png
PHOTO-2021-01-26-20-04-30.jpg
bottom of page